Wil jouw vereniging een keepersevent organiseren? Dan ben je bij uhlsportkeepers.nl op het juiste adres. Wij verzorgen de organisatie en trainingen op het event vanuit een passie voor het keepersvak.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op via info@uhlsportkeepers.nl of plaats een bericht op onze contactpagina. En wie weet vindt er binnenkort een uhlsport challenge day bij jouw vereniging plaats!

Kijk regelmatig bij onze events voor een event bij jou in de buurt!
uhlsport challenge day - vv Wilhemina boys

  18-10-2017  

De  UHLSPORT CHALLENGE DAY  regio Brabant is op:  Woensdag 18 oktober 2017 bij vv Wilhelmina Boys in Best J. van Wassenaerstraat 61, 5684 CR Best De organisatie van deze dag is in handen van  uhlsportkeepers.nl ,  keepersscholen.nl regio Noord Brabant  van  keepersscholen.nl  en Pro Goal.  De deelnemers (van 6 tot 18 jaar) krijgen op deze dag keeperstraining van, door Maarten Arts opgeleide, Pro Goal trainers. Roy Elferink (FC Twente) is tijdens deze dag de hoofdtrainer. Tijdens de dag is er een TOPKEEPER aanwezig. Tijdens het eerste gedeelte van de UHLSPORT CHALLENGE DAY trainen de deelnemers, onder leiding van ervaren Pro Goal trainers, verschillende onderdelen van het keepersvak. Voor de trainingen maken we ook...

Lees meer| Meer