We hopen natuurlijk dat je lid wordt van een van onze scholen, verspreid over heel Nederland. Wellicht wordt je later net zo goed als b.v. Michel Vorm. Ook hij heeft meer dan 10 jaar volgens de Pro Goal Methode getraind. Ook de door mij opgeleide Wesley de Ruiter (ex-FC Utrecht, Excelsior) en André Krul (Boyaca Chico FC, Columbia) zijn beiden actief in het betaald voetbal.

Keepersscholen.nl is clubonafhankelijk en voorziet in de behoefte van professionele techniektraining voor de (jeugd)keeper in de regio. Bij de eigen vereniging kunnen de keepers vaak alleen maar meedoen met de voetballers en worden veelal als schietschijf gebruikt tijdens de diverse afwerkvormen op het doel. In het algemeen ontbreekt bij de clubtrainingen de specifieke focus op het keepersvak en de daarbij behorende trainingstechnieken. Onze opleiding vormt een aanvulling op bestaande keeperstrainingen, of invulling van ontbrekende keeperstrainingen en kan dus een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de keeper/keepster bij de club.

De opleiding bestaat uit losse blokken, zogenaamde modules, van 11 of 12 trainingen. De kosten voor de starterscursus bedragen € 225,- en dienen vooraf betaald te worden. De kosten voor alle volgende cursussen bedragen € 185,-, óf € 225,- al naargelang de keuze die er gemaakt wordt. De volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen bepaalt de plaatsing. Er zijn per locatie slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Iedere keeper en keepster vanaf 6 t/m 18 jaar, kan ongeacht zijn of haar niveau, meedoen!. 

startpakket

Een fantastisch Uhlsport kledingpakket

Als deelnemer aan Keepersscholen.nl krijg je een fantastisch kledingpakket van hoofdsponsor Uhlsport. Voor de beginners bestaat dit pakket uit een paar Pro Goal Special II keepershandschoenen, een lange keepersbroek, een sweater met sponsoropdruk, een bal en een keepersportfolio incl. mijn laatste DVD Keeperstraining Compleet!. Elke vervolgcursus krijg je dan weer een paar Pro Goal Special II handschoenen, óf een vervolgpakket met nieuwe keeperskleding. Deze uniforme kledinglijn zorgt voor een mooie professionele uitstraling van de Keepersschool!

Indeling

Per school wordt bekeken hoe deelnemers die al vaker aan een cursus hebben meegedeeld, ingedeeld worden. Het is niet per definitie zo dat deelnemers die vaker geweest zijn ook in de 'elite-groep' komen. De hoofdtrainer van elke school bepaalt de indeling en is verantwoordelijk voor de keuze. Uiteraard wordt de keuze naar de ouders gecommuniceerd.

Doelstelling

De doelstelling van Keepersschoelen.nl is dat elk kind zijn (of haar) persoonlijke top-nivo moet kunnen bereiken. Regelmatig worden deelnemers gescout door BVO’s tijdens de trainingen van onze scholen. Zo zijn er al deelnemers naar SC Heerenveen, SC Cambuur en NAC Breda vertrokken, mede dankzij de gerichte trainingen op de scholen.

Bij Keepersscholen.nl staat kwaliteit voorop

We werken in kleine groepjes onder leiding van enthousiaste en gekwalificeerde trainers op prima lokaties verspreid door Nederland. Alle trainers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring als keeper en als trainer. Elke school staat onder leiding van trainers die jarenlang met mij hebben samengewerkt en zodoende uitstekend in staat zijn mijn trainings-filosofie tot in de details uit te dragen!

In het techniekgedeelte van de scholen, staat 'het aanvallen van de bal' centraal. Simpelweg betekend dit: zo vroeg mogelijk in balbezit komen. Uiteraard komen tijdens de cursussen ook alle andere belangrijke aspecten van het keepen aan bod.

Ik wens je veel plezier op de site en tijdens de trainingen en de andere activiteiten van Keepersscholen.nl!

Met vriendelijke groet,

maarten-arts

Maarten Arts,
Medeoprichter Keepersscholen.nl