Welkom op de pagina van onze keepersschool!

We hopen natuurlijk dat je lid wordt van onze keepersschool. Wellicht wordt je later net zo goed als b.v. Michel Vorm. Ook hij heeft meer dan 10 jaar volgens de Pro Goal Methode getraind. Ook Wesley de Ruiter (ex-FC Utrecht, Excelsior) en André Krul (Boyaca Chico FC, Columbia) zijn beiden actief in het betaald voetbal. Zij hebben ook via de Pro Goal Methode getraind.

Onze keepersschool is clubonafhankelijk en voorziet in de behoefte van professionele techniektraining voor de (jeugd)keeper in de regio. Bij de eigen vereniging kunnen de keepers vaak alleen maar meedoen met de voetballers en worden veelal als schietschijf gebruikt tijdens de diverse afwerkvormen op het doel. In het algemeen ontbreekt bij de clubtrainingen de specifieke focus op het keepersvak en de daarbij behorende trainingstechnieken. Onze opleiding vormt een aanvulling op bestaande keeperstrainingen, of invulling van ontbrekende keeperstrainingen en kan dus een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de keeper/keepster bij de club.

De opleiding bestaat uit losse blokken, zogenaamde modules, van 10 trainingen. De kosten voor de starterscursus bedragen € 205,-. De kosten voor de vervolgcursus bedragen € 165,-.

De volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen bepaalt de plaatsing. Er zijn ieder seizoen slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Iedere keeper en keepster vanaf 6 t/m 18 jaar, kan ongeacht zijn of haar niveau, meedoen!. 

Een fantastisch uhlsport kledingpakket
Als deelnemer van onze keepersschool krijg je een fantastisch kledingpakket van de hoofdsponsor uhlsport. Voor de beginners bestaat dit pakket uit een paar uhlsport keepershandschoenen, een lange keepersbroek eneen sweater met sponsoropdruk.

Elke vervolgcursus krijg je dan weer een paar uhlsport handschoenen, óf een vervolgpakket met nieuwe keeperskleding. Tijdens de start van iedere cursus kun je tijdens de pasdag met extra korting spullen bestellen. 

Indeling
Het is niet per definitie zo dat deelnemers die vaker geweest zijn ook in de 'elite-groep' komen. De hoofdtrainerbepaalt de indeling en is verantwoordelijk voor de keuze. Uiteraard wordt de keuze naar de ouders gecommuniceerd.

Doelstelling
De doelstelling van onze keepersschool is dat elk kind zijn (of haar) persoonlijke top-nivo moet kunnen bereiken. Regelmatig worden deelnemers gescout door BVO’s tijdens de trainingen. Zo zijn er al deelnemers naar NAC Breda, Feyenoord en de Verenigde Staten vertrokken, mede dankzij de gerichte trainingen op de school.

Kwaliteit staat voorop
We werken in kleine groepjes onder leiding van enthousiaste en gekwalificeerde trainers. Alle trainers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring als keeper en als trainer en dragen onze trainingsfilosofie tot in de details uit!

In het techniekgedeelte van de school, staat 'het aanvallen van de bal' centraal. Simpelweg betekend dit: zo vroeg mogelijk in balbezit komen. Uiteraard komen tijdens de cursussen ook alle andere belangrijke aspecten van het keepen aan bod.

Locatie en agenda
De trainingen van onze keepersschool vinden plaats op het sportpark van vv de Fendert in Fijnaart. De locatiegegevens en planning van de trainingen staan vermeld in onze agenda.

Inschrijven
Het inschrijven voor onze cursus doe je snel en makkelijk online via dit inschrijfformulier.

Ik wens je veel plezier op de website en tijdens de trainingen van onze keepersschool.

Met vriendelijke groet,

Dion van der Sterren
Schoolhouder & hoofdtrainer| Meer